Din 1992 alaturi de femeile cu stil

"Diferenta dintre stil si moda este calitatea." este o afirmatie care i se atribuie faimosului designer Giorgio Armani. Pornind de la acest adevar, in 1992, NELMAR a aparut pe piata din dorinta de a suscita simtul vestimentar al femeilor din Romania.

Brandul NELMAR si NELLS by Nelmar

Dupa 25 de ani de activitate intensa in domeniul creatiei de moda pentru femei, putem spune ca brandul NELMAR este un brand 100% romanesc, care creeaza pentru femeile dornice sa iasa din anonimat, sa isi transpuna personalitatea in culori si croieli.
Un factor cheie de succes este fapul ca am reusit sa empatizam cu partea feminina a populatiei care gaseste tot mai greu imbracaminte care sa complimenteze fiecare tip de conformatie. Stim ca deseori femeile fac compromisuri cand isi cumpara imbracaminte. Astfel, am decis ca trebuie sa eliminam din vocabularul cotidian replici ca "imi sta binisor, dar...". Cand o clienta pleaca din magazinele NELMAR este convinsa ca o alternativa mai buna nu exista! In acest sens se acorda servicii gratuite de retus, cu timp minim de executie.

In ceea ce priveste stilul abordat in creatiile NELMAR, acesta se indreapta spre zona clasica, business si cocktail. Exista acel segment de populatie feminina care ramane fidel stilului clasic, indiferent de situatie. Exista insa si acele persoane care, desi au inclinatie catre clasic, studiaza tendintele si isi doresc sa aiba in garderoba piese moderne. Pentru acest segment dar si pentru tinerele adolescente - viitoarele femei de afaceri - s-a infiintat in 2008 brandul NELLS by Nelmar. Sub acest nume sunt vandute piese cu croieli complexe, din materiale in culori vibrante, cu taieturi si combinatii indraznete. Rochii scurte, mulate, pantaloni pana cu talie joasa, sacouri cambrate, trenchuri cu pliuri, jachete scurte si multe alte piese.

Atelierul de comanda

Pentru acele femei care doresc sa isi exprime unicitatea, am amenajat un Atelier de Comanda in Iasi, unde cream produse speciale, in regim de produse unicat, respectand intocmai dorintele clientelor. Punem la dispozitie intreg personalul specializat (pe design, pe proiectare, pe productie efectiva), se stabileste care este produsul visat de clienta si se aleg, apoi, materialele si accesoriile. Totul intr-o atmosfera eleganta, amenajata special pentru a inlesni procesul creativ. Va asteptam cu drag in Iasi, pe strada Lacului nr 16, la Atelierul de creatie Nelmar.

 

 

 

NELLS BY NELMAR

Brandul Nells by Nelmar s-a nascut din dorinta de a oferi tinerelor adolescente si femeilor moderne ocazia de a face cumparaturi stilate si de a iesi din tiparele impuse de "uniformele" pe care brandurile disponibile in Romania le impun.

Stim cu totii cat de neplacut este sa iti alegi rochia perfecta pentru o petrecere si, cand iti faci marea intrare, sa observi ca mai exista o persoana cu o rochie identica. Pe aceasta nevoie de unicitate si de stima de sine s-a bazat si brandul Nells by Nelmar inca de la inceput, din 2008, cand a aparut ca o gura de aer proaspat pe piata Romaniei.

VEZI COLECTIA SHOP ONLINE

Noutati

08
mai

Notificare Privind Protectia Datelor Cu Caracter Personal

Date cu Caracter PersonalNOTIFICARE PRIVIND PROTECTIA  DATELOR CU CARACTER  PERSONAL Societatea NELMAR S.R.L…

24
aug

Informatii utile despre codurile de reduceri!

     In ultimul timp am primit tot mai multe intrebari despre ce…