29
apr

Succes absolut Monica Columbeanu si NELMAR la Bucharest Fashion Week 2009

Marti, 28 aprilie 2009, casa de moda NELMAR si Monica Columbeanu au fost prezente pe podiumul de la Rin Grand Hotel in cadrul Bucharest Fashion Week 2009. NELMAR a facut senzatie prezentand colectia numita Symphony of Beauty ce cuprinde rochii de ocazie spectaculoase, create din materiale vaporoase, cu trene lungi si croieli sculpturale. Sursa de inspiratie pentru aceasta colectie o constituie stilul anilor \'50, reprezentat prin personalitati ca Audrey Hepburn si Marilyn Monroe, care au devenit adevarate idealuri de feminitate si stil vestimentar pentru femeile din intreaga lume.Pentru realizarea rochiilor s-au folosit materiale fluide, satin si voal din matase naturala…
AFLA MAI MULTE

 
 < 1 2
 

NELLS BY NELMAR

Brandul Nells by Nelmar s-a nascut din dorinta de a oferi tinerelor adolescente si femeilor moderne ocazia de a face cumparaturi stilate si de a iesi din tiparele impuse de "uniformele" pe care brandurile disponibile in Romania le impun.

Stim cu totii cat de neplacut este sa iti alegi rochia perfecta pentru o petrecere si, cand iti faci marea intrare, sa observi ca mai exista o persoana cu o rochie identica. Pe aceasta nevoie de unicitate si de stima de sine s-a bazat si brandul Nells by Nelmar inca de la inceput, din 2008, cand a aparut ca o gura de aer proaspat pe piata Romaniei.

VEZI COLECTIA SHOP ONLINE

Noutati

{last_news}