19
sep

NELMAR isi schimba fata - Ce parere aveti?

NELMAR isi schimba fata -  Ce parere aveti? Dupa 4 ani de cand principalele noastre instrumente de comunicare cu voi - shop-ul si website-ul - au fost lansate in mediul online, am luat decizia sa facem schimbari radicale. Este momentul sa ne reinventam, sa punem in practica sugestiile primite de-a lungul a 4 ani frumosi, prin urmare va invitam sa va familiarizati cu noul nostru shop. Adresa ramane aceeasi www.nelmar-shop.com , afirmatie valabila si pentru website: www.nelmar.ro.

La dispozitie va sta aceeasi echipa, va invitam sa ne fiti alaturi cu pareri, idei si incurajari, intrucat mai sunt de perfectionat unele detalii. Pana cand totul va fi desavarsit, va rugam sa ne impartasiti si noua impresiile pe marketing@nelmar.ro sau pe Yahoo Messenger ID: nelmar.online 

NELLS BY NELMAR

Brandul Nells by Nelmar s-a nascut din dorinta de a oferi tinerelor adolescente si femeilor moderne ocazia de a face cumparaturi stilate si de a iesi din tiparele impuse de "uniformele" pe care brandurile disponibile in Romania le impun.

Stim cu totii cat de neplacut este sa iti alegi rochia perfecta pentru o petrecere si, cand iti faci marea intrare, sa observi ca mai exista o persoana cu o rochie identica. Pe aceasta nevoie de unicitate si de stima de sine s-a bazat si brandul Nells by Nelmar inca de la inceput, din 2008, cand a aparut ca o gura de aer proaspat pe piata Romaniei.

VEZI COLECTIA SHOP ONLINE

Noutati

{last_news}