20
mai

Proiectul Nelmar in presa locala

Articol preluat din ziarul Evenimentul


Activitati de consiliere si stagii de practica vor avea loc în cadrul unui proiect initiat de o firma renumita din Iasi.

 

 

Una dintre cele mai importante companii de confectii din judet a lansat un proiect în premiera. Pentru prima data mediul de afaceri din acest domeniu de activitate organizeaza, în parteneriat cu institutiile publice de învatamant, un proiect care sa faciliteze insertia pe piata muncii a tinerilor care finalizeaza studiile liceale sau profesionale. „De aceea proiectul nostru este unul inovator. Nelmar este o companie cu peste 20 de ani de experienta pe piata confectiilor, iar aceasta initiativa a venit ca o necesitate pentru activitatea noastra. De aici si implicarea unitatilor de invatamânt Colegiul National de Arta Octav Bancila si Colegiul Tehnic I. C. Stefanescu. Vrem sa realizam o punte între mediul de afaceri din regiunea de Nord Est si liceele de profil”, a precizat Gabriel Emil Berbecaru, managerul proiectului si administratorul companiei Nelmar.

 

Astfel, pana în toamna anului viitor nu mai putin de 510 elevi vor avea parte de consiliere pentru insertia pe piata muncii în cele trei domenii care îi intereseaza, creatia, productia si comercializarea confectiilor. Din acestia, 180 de tineri vor avea acces si la stagiile de practica organizate la minimum 30 de firme din regiune. „Avem tineri deosebiti la profilul de design vestimentar, iar absolventii nostri, dupa patru ani de studii trebuie sa se integreze pe piata muncii. Trebuie sa stii sa mergi mai departe de bancile scolii”, sustine Dana Barnea, directorul Colegiului National de Arta.

Data publicarii: 20/05/2014
 
";s:2:"en";s:120:"http://www.ziarulevenimentul.ro/stiri/economie/elevii-de-la-liceele-textile-integrati-pe-piata-muncii--144466.html
";}

 

NELLS BY NELMAR

Brandul Nells by Nelmar s-a nascut din dorinta de a oferi tinerelor adolescente si femeilor moderne ocazia de a face cumparaturi stilate si de a iesi din tiparele impuse de "uniformele" pe care brandurile disponibile in Romania le impun.

Stim cu totii cat de neplacut este sa iti alegi rochia perfecta pentru o petrecere si, cand iti faci marea intrare, sa observi ca mai exista o persoana cu o rochie identica. Pe aceasta nevoie de unicitate si de stima de sine s-a bazat si brandul Nells by Nelmar inca de la inceput, din 2008, cand a aparut ca o gura de aer proaspat pe piata Romaniei.

VEZI COLECTIA SHOP ONLINE

Noutati

{last_news}