24
aug

Informatii utile despre codurile de reduceri!     In ultimul timp am primit tot mai multe intrebari despre ce reprezinta si modul in care se aplica Codul de Reduceri (Discount) . Asadar haideti sa ne lamurim ce este de fapt acest Cod de Reduceri si cum poate fi folosit . In fapt acesta este o modalitate prin care obtineti o REDUCERE din pretul afisat in magazinul online si care se aplica in cosul de cumparaturi din valoarea totala comandata. (Exemplu : Daca ai comandat un produs cu pretul afisat pe site de 100 ron iar tu ai ai aplicat un cod de reduceri de -40% atunci la finalul facturii valoarea va scadea cu -40 ron si vei avea de patit 60 ron plus valoarea transportului pentru care ai optat)

Toata operatiunea este foarte simpla si nu dureaza mut timp. Tot ceea ce ai de facut sunt aceeasi pasi pe care ii faci in mod normal la o comanda online

Iat? pasii :

      1. Intri pe : Http://Www.Nelmar-Shop.Com in sectiunea toate produsele

      2. Selectezi culoarea ?i m?rimea la produsul dorit

    3. Intri in cosul de cumparaturi . (Daca treci direct la finalizeaza comanda Codul de reduceri nu mai este afisat si treci direct la detaliile legate de transport; asadar este important sa intrati pe cosul de cumparaturi)

     4. Introduci Codul de Reducere pe care l-ai primit sau a fost publicat in mediu online  ( automat pe factura proforma se scade procentul acordat din valoarea pretului afisat)

 

       5. Finalizezi comanda

     

       6.Selectezi modalitatea de plata si  livrare

 

 

Spor la cump?r?turi!

";s:2:"en";s:6:" ";}

 

NELLS BY NELMAR

Brandul Nells by Nelmar s-a nascut din dorinta de a oferi tinerelor adolescente si femeilor moderne ocazia de a face cumparaturi stilate si de a iesi din tiparele impuse de "uniformele" pe care brandurile disponibile in Romania le impun.

Stim cu totii cat de neplacut este sa iti alegi rochia perfecta pentru o petrecere si, cand iti faci marea intrare, sa observi ca mai exista o persoana cu o rochie identica. Pe aceasta nevoie de unicitate si de stima de sine s-a bazat si brandul Nells by Nelmar inca de la inceput, din 2008, cand a aparut ca o gura de aer proaspat pe piata Romaniei.

VEZI COLECTIA SHOP ONLINE

Noutati

{last_news}