14
oct

NELMAR impreuna cu Monica Columbeanu si Ramona Gabor la aniversarea Casei Vernescu

NELMAR impreuna cu Monica Columbeanu si Ramona Gabor la aniversarea Casei Vernescu Marti, 13 octombrie 2009, casa de moda NELMAR impreuna cu Monica Columbeanu si Ramona Gabor au participat la evenimentul ce puncteaza aniversarea a 14 ani de existenta a Casei Vernescu in forma actuala de restaurant, casino, cafenea si lounge bar.

NELMAR a prezentat 10 rochii de ocazie unicate ce imbina materialele pretioase cu blana naturala si margele aplicate manual. Rochiile s-au incadrat perfect atmosferei de lux din Casa Vernescu, lasand o impresie puternica asupra tuturor personalitatilor care au participat.

Prezentarea colectiei semnate NELMAR a fost deschisa de Ramona Gabor, prezentand o superba rochie din voal, satin si blana naturala iar momentul final a apartinut Monicai Columbeanu care a fost o adevarata aparitie extravaganta intr-o rochie lunga, ciclam, cu maneci supradimensionate.

Colectia a fost indelung aclamata si aplaudata de publicul prezent la eveniment, marcand inca un moment incununat de success marca NELMAR.

 

NELLS BY NELMAR

Brandul Nells by Nelmar s-a nascut din dorinta de a oferi tinerelor adolescente si femeilor moderne ocazia de a face cumparaturi stilate si de a iesi din tiparele impuse de "uniformele" pe care brandurile disponibile in Romania le impun.

Stim cu totii cat de neplacut este sa iti alegi rochia perfecta pentru o petrecere si, cand iti faci marea intrare, sa observi ca mai exista o persoana cu o rochie identica. Pe aceasta nevoie de unicitate si de stima de sine s-a bazat si brandul Nells by Nelmar inca de la inceput, din 2008, cand a aparut ca o gura de aer proaspat pe piata Romaniei.

VEZI COLECTIA SHOP ONLINE

Noutati

{last_news}