10
apr

Atelier de comanda- Cream produse la comanda

Atelierul de comanda

Pentru acele femei care doresc sa isi exprime unicitatea, am amenajat un Atelier de Comanda in Iasi, unde cream produse speciale, in regim de produse unicat, respectand intocmai dorintele clientelor. Punem la dispozitie intreg personalul specializat (pe design, pe proiectare, pe productie efectiva), se stabileste care este produsul visat de clienta si se aleg, apoi, materialele si accesoriile. Totul intr-o atmosfera eleganta, amenajata special pentru a inlesni procesul creativ. Va asteptam cu drag in Iasi, pe strada Laculuim nr 16, la Atelierul de creatie Nelmar.

 

 

NELLS BY NELMAR

Brandul Nells by Nelmar s-a nascut din dorinta de a oferi tinerelor adolescente si femeilor moderne ocazia de a face cumparaturi stilate si de a iesi din tiparele impuse de "uniformele" pe care brandurile disponibile in Romania le impun.

Stim cu totii cat de neplacut este sa iti alegi rochia perfecta pentru o petrecere si, cand iti faci marea intrare, sa observi ca mai exista o persoana cu o rochie identica. Pe aceasta nevoie de unicitate si de stima de sine s-a bazat si brandul Nells by Nelmar inca de la inceput, din 2008, cand a aparut ca o gura de aer proaspat pe piata Romaniei.

VEZI COLECTIA SHOP ONLINE

Noutati

{last_news}