05
iul

VIDEO - Prezentarea de moda Nelmar din cadrul emisiunii Romania de Bun Gust

In data de 30 mai, ne-am cinstit si ne-am  sarbatorit al 21-lea an de activitate alaturi de dvs. in cadrul emisiunii "Romania de Bun Gust" by Cornelia Decu Chaumont, emisa de televiziunea Prima TV Iasi.

Emisiunea a fost una plina de surprize, am acordat premii, am avut-o invitata pe creatoarea de moda Catinca Roman - care ne-a descris colectia si ne-a adresat frumoase urari la aniversarea a 21 de ani de Nelmar.

Puteti vizualiza intreaga emisiune aici: http://www.youtube.com/watch?v=bAA707eZXOI
Prezentarea Nelmar este cuprinsa intre minutele 18:20 - 30:14.

Vizionare placuta!

 

NELLS BY NELMAR

Brandul Nells by Nelmar s-a nascut din dorinta de a oferi tinerelor adolescente si femeilor moderne ocazia de a face cumparaturi stilate si de a iesi din tiparele impuse de "uniformele" pe care brandurile disponibile in Romania le impun.

Stim cu totii cat de neplacut este sa iti alegi rochia perfecta pentru o petrecere si, cand iti faci marea intrare, sa observi ca mai exista o persoana cu o rochie identica. Pe aceasta nevoie de unicitate si de stima de sine s-a bazat si brandul Nells by Nelmar inca de la inceput, din 2008, cand a aparut ca o gura de aer proaspat pe piata Romaniei.

VEZI COLECTIA SHOP ONLINE

Noutati

{last_news}